Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ahven 62g52kcal10.5g0g1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g42g50kcal1.4g1.5g4.2g0g
Kalaliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g350kcal27.8g32.8g11.4g3g
Valittu annoskoko399g175kcal13.9g16.4g5.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna200g88kcal7g8.2g2.9g0.8g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622