Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Paprika, punainen29g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto73g204kcal13.8g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g0.9g0g0.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g146g561kcal8.9g43.2g39.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g2088kcal88.6g93.6g150.6g7.4g
Valittu annoskoko399g1044kcal44.3g46.8g75.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna200g522kcal22.2g23.4g37.7g1.9g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.7g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295