Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g23g72kcal2.5g14.2g0.5g2.6g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)23g79kcal2.5g15.5g0.7g0.7g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g23g76kcal2.5g16.3g0.9g1.3g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g23g79kcal1.7g16.9g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.1g72kcal0g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g755kcal18.4g125.8g21.4g9.2g
Valittu annoskoko399g378kcal9.2g62.9g10.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna200g189kcal4.6g31.5g5.4g2.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874