Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 58g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g173g104kcal2.6g22.5g0.2g1.6g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g88g5.2kcal0.1g0.4g0.3g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g58g96kcal11.6g0g5.8g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g22g17kcal0.2g5.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g470kcal29.6g60.4g13g4.8g
Valittu annoskoko399g235kcal14.8g30.2g6.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna200g118kcal7.4g15.1g3.3g1.2g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289198