Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g13g52kcal0g13g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g32g288kcal0g0g32g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen12g84kcal0g0g9.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g22kcal1.9g0g1.6g0g
Grahamjauho 32g105kcal3.4g19.4g0.7g3.2g
Neljänviljanhiutale 8.7g29kcal0.9g5.1g0.3g1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g37g150kcal1.1g33g1.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 131g35kcal4.3g4.1g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g29g163kcal1.9g16.6g1.2g0g
Raparperi 87g29kcal0.6g4.8g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g1915kcal28.2g192g93.4g10.8g
Valittu annoskoko399g958kcal14.1g96g46.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna200g479kcal7.1g48g23.4g2.7g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044