Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Paprika punainen 117g34kcal1.1g5.3g0.5g2.2g
Lehtikaali 73g29kcal2.5g3g0.4g1.5g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g117g316kcal21g2.3g24.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.4g0.9kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g791kcal50.8g27.4g51.2g9.4g
Valittu annoskoko399g396kcal25.4g13.7g25.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna200g198kcal12.7g6.9g12.8g2.4g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465230