Lihakastike

Ruskista lihat, laita ne kattilaan muhimaan "kerman"kera.

ruskista jauho margariinin kera pannulla.

Lisää kerman ja lihan sekaan.

Lisää lihaliemi ja vesi.

lisää ruskea kastike aines (itse halusin väri kastikkeeseen jonka takia laitoin vielä tätä) ja paseerattu tomaatti.

Anna hautua.

Lisää kasvikset.

Anna hautua lisää.

Maistelemalla lihaa tiedät milloin mielesi mukainen kypsyys.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1277 grammaa

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.1g7.8kcal0.4g0g0.7g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g78g32kcal1.1g6.3g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)63g103kcal1.9g2.5g9.4g0g
Pirkka marinoitu porsaanfileesuikale (Pirkka), annos 150g125g150kcal17.5g1.5g0.5g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4.7g16kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Ruskea kastike (Euroshopper), annos 24g3.7g11kcal0.4g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g827kcal44.4g33g41.8g0.6g
Valittu annoskoko399g414kcal22.2g16.5g20.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna200g207kcal11.1g8.3g10.5g0.2g
Arvot/100g100g104kcal5.6g4.1g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=42761