Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g63g456kcal0.6g0.6g50g0g
Fariinisokeri38g152kcal0g37.5g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g19g75kcal0g18.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten25g83kcal5.9g11.2g5.2g2.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Taloussuklaa, Fazer50g258kcal1.9g28g15g2.6g
Suklaasydän (Panda), annos 150g50g243kcal2.9g34g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana799g3306kcal54.4g385g175.6g16.2g
Valittu annoskoko399g1653kcal27.2g192.5g87.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna200g827kcal13.6g96.3g43.9g4.1g
Arvot/100g100g414kcal6.8g48.2g22g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005