Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 68g82kcal14.3g0g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 84g60kcal1.5g12.2g0.2g0.9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g20g5.7kcal0.2g1g0.1g0.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2.2g7.3kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana799g311kcal32.4g27g7.2g3g
Valittu annoskoko399g156kcal16.2g13.5g3.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna200g78kcal8.1g6.8g1.8g0.8g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824