Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g113g73kcal1.9g13.5g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g48kcal2.3g3.6g2.6g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g45g45kcal8.6g0g1g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g15g25kcal0.4g0.9g2.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g1.5g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana799g388kcal27g36.6g12g0g
Valittu annoskoko399g194kcal13.5g18.3g6g0g
Annoskoko puolitettuna200g97kcal6.8g9.2g3g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653