Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 66g80kcal14g0g2.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g44g11kcal1.8g1.8g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)31g107kcal4.9g19.6g0.8g1.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g27g77kcal5.2g0g6g0g
Ranskankerma Valio33g92kcal0.8g1.1g9.2g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g780kcal53.6g47.8g41g4.6g
Valittu annoskoko400g390kcal26.8g23.9g20.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna200g195kcal13.4g12g10.3g1.2g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318597