Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty1665g1232kcal31.6g256.4g3.3g16.6g
Kurpitsa 652g104kcal4.9g13g0.7g13g
Sipuli 297g90kcal3.7g14.3g0.6g5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g68g311kcal0.3g0.3g34.4g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g4.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g630g128kcal3.8g23.9g1.9g8.8g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr675g675kcal81g17.5g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7983g5080kcal250.6g651g146.6g87.2g
Valittu annoskoko3991g2540kcal125.3g325.5g73.3g43.6g
Annoskoko puolitettuna1996g1270kcal62.7g162.8g36.7g21.8g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633