Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2400g3024kcal264g7.2g216g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai520g1820kcal62.4g369.2g10.9g15.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 160g592kcal29.6g17.6g34.7g48.6g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 80g284kcal0.3g0g32g0g
Korppujauho 112g410kcal11.7g83.9g1.2g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7984g17921kcal740.2g2344.6g589.6g140.6g
Valittu annoskoko3992g8961kcal370.1g1172.3g294.8g70.3g
Annoskoko puolitettuna1996g4480kcal185.1g586.2g147.4g35.2g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256