Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1200g1883kcal261.5g0g85.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1800g1370kcal33.8g278.9g3.6g18g
Porkkana 360g118kcal2.2g20g0.7g9.2g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Maustepippuri, annos 1g24g0.7kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 13g28kcal4g0.8g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g7103kcal621g645.6g183.6g76.8g
Valittu annoskoko3996g3552kcal310.5g322.8g91.8g38.4g
Annoskoko puolitettuna1998g1776kcal155.3g161.4g45.9g19.2g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120839