Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1488g1133kcal28g230.6g3g14.9g
Lanttu 262g76kcal2.6g12g0.8g4.7g
Porkkana 397g130kcal2.5g22.1g0.8g10.1g
Soijakastike 180g109kcal9.3g17.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1141g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g48g259kcal0.1g0.1g28.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.3g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g5007kcal267.6g563.8g163g59.4g
Valittu annoskoko3996g2503kcal133.8g281.9g81.5g29.7g
Annoskoko puolitettuna1998g1252kcal66.9g141g40.8g14.9g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877