Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 470g1613kcal47.9g329.1g5.6g16.5g
Margariini 60%, keskiarvo 362g1926kcal1.2g1.3g217g0g
Juusto, keskiarvo 723g2531kcal181g1.8g200.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 723g245kcal22.1g35.4g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 597g851kcal74.6g1.8g61.2g0g
Tonnikala öljyssä 542g1029kcal147.1g0g48.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 579g597kcal20g104.1g6.1g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g17585kcal987.8g947g1079.4g66.6g
Valittu annoskoko3996g8792kcal493.9g473.5g539.7g33.3g
Annoskoko puolitettuna1998g4396kcal247g236.8g269.9g16.7g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453