Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 468g1900kcal0g467.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 468g1606kcal47.7g327.6g5.6g16.4g
Voi, 1 tl, 5 g360g2628kcal3.6g3.6g288g0g
Mustikka metsä- 1260g555kcal6.3g80.6g7.6g41.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki900g504kcal76.5g45g1.8g0g
Kaurahiutale 144g539kcal20.9g82.1g10.5g14.4g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g16592kcal409g2015.2g708.2g144.8g
Valittu annoskoko3996g8296kcal204.5g1007.6g354.1g72.4g
Annoskoko puolitettuna1998g4148kcal102.3g503.8g177.1g36.2g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271