Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 751g195kcal11.7g17.3g3.8g21.8g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Vesi1803g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g601g1502kcal114.2g0.2g132.2g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g751g826kcal17.3g23.3g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g5520kcal288.8g87.6g471.2g45.6g
Valittu annoskoko3996g2760kcal144.4g43.8g235.6g22.8g
Annoskoko puolitettuna1998g1380kcal72.2g21.9g117.8g11.4g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891