Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%2395g3329kcal455g0g167.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 659g913kcal82.3g2g64.5g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Jauhelihamauste, annos 15g45g1.3kcal0g0.4g0.4g0g
Kesäkurpitsa539g92kcal2.2g13.5g3.2g3.8g
Sipuli (kuorittu)329g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g8914kcal1090.2g72.6g473.6g25.2g
Valittu annoskoko3996g4457kcal545.1g36.3g236.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna1998g2229kcal272.6g18.2g118.4g6.3g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684