Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2469g3523kcal308.7g7.4g253.1g0g
Tonnikala vedessä 449g469kcal100.8g0g6.7g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)180g83kcal3.1g14.4g1.4g2.9g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)449g1482kcal121.2g0g107.8g0g
Tomaatti, tuore449g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g11294kcal1073g77.8g740.6g18.4g
Valittu annoskoko3996g5647kcal536.5g38.9g370.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna1998g2824kcal268.3g19.5g185.2g4.6g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388