Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 6.1g8.5kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g244kcal4.6g37.4g8.2g1.4g
Valittu annoskoko40g122kcal2.3g18.7g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g61kcal1.2g9.4g2.1g0.4g
Arvot/100g100g306kcal5.8g46.9g10.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671