HP-salaattikastike

Murskaa valkosipulit ja sekoita kaikki aineet öljyä ja vettä lukuunottamatta.

Lisää öljy sekaan aluksi tipoittain samalla voimakkaasti sekoittaen.

Ohenna tarpeen mukaan vedellä.

Alkupeäisessä reseptissä sokeria oli 3,5, desiä.

Minusta se oli liikaa ja ehkäpä sokerin voisi korvata kokonaan makeutusaineella tai jättää kokonaan pois.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hp kastike original/100g4.4g5.3kcal0g1.2g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g178kcal0g0g19.8g0g
Vesi3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g407kcal1g8.8g40.8g0.4g
Valittu annoskoko40g204kcal0.5g4.4g20.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g102kcal0.3g2.2g10.2g0.1g
Arvot/100g100g508kcal1.2g11g50.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222821