Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.9g6.4kcal0.6g0g0.4g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Maito, Kevyt5.2g2.4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Mustikka metsä- 13g5.5kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g180kcal3.2g26.2g6.4g1.2g
Valittu annoskoko40g90kcal1.6g13.1g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal0.8g6.6g1.6g0.3g
Arvot/100g100g226kcal4g32.8g8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149