Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g5.4g47kcal0g0g5.4g0g
Kookosrasva 100 % 11g99kcal0.1g0g11.1g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton5.2g17kcal1.2g0.5g1.1g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g6.2g14kcal0.3g3g0g2.5g
Manteli 4.1g25kcal1g0.3g2.2g0.3g
Saksanpähkinä 1.4g10kcal0.2g0g0.9g0.2g
Hasselpähkinä 1g6.6kcal0.1g0g0.6g0.2g
Rusina 5.6g16kcal0.2g3.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g469kcal6.2g14.2g42.6g7.4g
Valittu annoskoko40g234kcal3.1g7.1g21.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna20g117kcal1.6g3.6g10.7g1.9g
Arvot/100g100g586kcal7.8g17.8g53.3g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201