Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki17g12kcal2.1g0.7g0g0g
Edam 24% (Arla)10g33kcal2.7g0g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.7g5.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g129kcal12g3.6g6.6g1g
Valittu annoskoko40g65kcal6g1.8g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal3g0.9g1.7g0.3g
Arvot/100g100g162kcal15g4.5g8.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577