Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)6.3g45kcal0.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Mantelilastu (A la meira)3.1g19kcal0.8g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g298kcal5.6g34.8g15g0.6g
Valittu annoskoko40g149kcal2.8g17.4g7.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g75kcal1.4g8.7g3.8g0.2g
Arvot/100g100g373kcal7g43.5g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928