Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g3.1g10kcal0.6g0g0.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g3.1g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g54kcal2.8g2.6g3.4g0.6g
Valittu annoskoko40g27kcal1.4g1.3g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.7g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g67kcal3.5g3.3g4.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419