Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g31g45kcal6.3g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Lanttu 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g105kcal13.8g0.4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko40g53kcal6.9g0.2g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal3.5g0.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375893