Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 4.1g0.5kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 7.2g10kcal0.6g1.3g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)6.3g9kcal1g0.3g0.5g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 14g7.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g69kcal4g7.6g2.2g1g
Valittu annoskoko40g34kcal2g3.8g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1g1.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g85kcal5g9.5g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964