Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu6.4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kardemumma, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 6.2g19kcal1.2g0.2g1.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1g5.9kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g256kcal5.4g29.2g13g1g
Valittu annoskoko40g128kcal2.7g14.6g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g64kcal1.4g7.3g3.3g0.3g
Arvot/100g100g319kcal6.7g36.4g16.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424