Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 7.5g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%2.8g2.8kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli, paistettu 1.9g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Herkkusieni 3.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)1.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä7.5g8.3kcal0.6g1.4g0g0.6g
Papu valkoinen, keitetty 7.5g8.1kcal0.6g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g118kcal4.2g7.6g7.4g3g
Valittu annoskoko40g59kcal2.1g3.8g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal1.1g1.9g1.9g0.8g
Arvot/100g100g148kcal5.2g9.5g9.2g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124613