Parhaat mokkapalat

Sekoita kuivat aineet keskenään (sokeri, jauhot, vaniljasokeri ja sooda).

Kiehauta margariini, vesi, kaakaojauhe ja suola- seos.

Yhdistä jauhoseos ja kaakaoseos.

Kun taikina on tarpeeksi jäähtynyt sekoita joukkoon kananmunat.

Levitä uunipellille ja paista 200 asteessa 20 minuuttia.

Anna jäähtyä ja kuorruta sen jälkeen.

Kuorrute: Kiehauta aineet ja lisää sen jälkeen joukkoon tomusokeria kunnes kuorrute on sopivan vahvuista levitettäväksi kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.1g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.8g27kcal0g0g3g0g
Kaakaojauhe (Vanhouten), annos 5g1.1g3.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Kahvi mustana 100ml1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kahvi mustana 100ml0.6g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe (Vanhouten), annos 5g0.3g0.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g9g38kcal0g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g282kcal2.8g45g10.2g0.4g
Valittu annoskoko40g141kcal1.4g22.5g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g70kcal0.7g11.3g2.6g0.1g
Arvot/100g100g350kcal3.5g56g12.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157053