Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g4.7g28kcal1g0.3g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)13g33kcal3.2g0.2g2.1g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli4.7g3.3kcal0.4g0.2g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.1g3.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g4.7g10kcal1.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g177kcal14.4g2.4g11.6g0g
Valittu annoskoko40g88kcal7.2g1.2g5.8g0g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal3.6g0.6g2.9g0g
Arvot/100g100g220kcal18g3g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104