Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.4g2.3kcal0g0g0.2g0g
Paprika vihreä 4.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g4.7g7.5kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g152kcal11.6g0.2g11.4g0.2g
Valittu annoskoko40g76kcal5.8g0.1g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal2.9g0.1g2.9g0.1g
Arvot/100g100g189kcal14.4g0.2g14.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236