Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g5.9g6.5kcal1.1g0.1g0.2g0g
Katkarapu 7g4.8kcal1g0g0.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kurkku, tuore7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g30kcal4.4g1.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko40g15kcal2.2g0.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal1.1g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g38kcal5.5g1.7g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616