Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 22g43kcal4.1g0g3g0g
Amerikansekoitus, Apetit6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.3g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5.5g7.1kcal0.2g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g141kcal9.4g1g11g0.4g
Valittu annoskoko40g70kcal4.7g0.5g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g35kcal2.4g0.3g2.8g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.2g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531