Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g12g18kcal0.7g3.6g0.1g0.2g
Maito, Kevyt17g7.8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.7g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g95kcal5.8g9g4g0.4g
Valittu annoskoko40g48kcal2.9g4.5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.5g2.3g1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal7.2g11.2g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040