Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g8.2kcal0.4g0.6g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g2g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)13g46kcal1.7g9.1g0.2g0.4g
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g163kcal9.4g19.6g5g0.8g
Valittu annoskoko40g81kcal4.7g9.8g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g41kcal2.4g4.9g1.3g0.2g
Arvot/100g100g203kcal11.7g24.4g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103