Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 7.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g13kcal0.2g2.6g0g0.2g
Valittu annoskoko40g6kcal0.1g1.3g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g16kcal0.2g3.2g0g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081