Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 21g7.4kcal1g0.4g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Kevytmaito (Valio)4.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g98kcal6.2g1.6g7.2g1g
Valittu annoskoko40g49kcal3.1g0.8g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.6g0.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g122kcal7.7g2g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690