Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g167kcal0.8g16.6g10.2g0.8g
Valittu annoskoko40g84kcal0.4g8.3g5.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal0.2g4.2g2.6g0.2g
Arvot/100g100g208kcal1g20.6g12.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891