Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.2g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt8.7g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Pekoni rasvainen 6.1g23kcal0.7g0g2.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 18g24kcal3.3g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g108kcal8.8g1.6g7.2g0.4g
Valittu annoskoko40g54kcal4.4g0.8g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal2.2g0.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g135kcal10.9g2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849