Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl24g32kcal3.1g0.1g2g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.5g39kcal1.6g0.4g3.5g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl7.3g26kcal0.1g0.2g2.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g226kcal9.6g1.6g20.2g0g
Valittu annoskoko40g113kcal4.8g0.8g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal2.4g0.4g5.1g0g
Arvot/100g100g281kcal11.9g2g25.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765