Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 17g32kcal4.5g0g1.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.3g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.4g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korppujauho 1.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g115kcal11.8g4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko40g58kcal5.9g2g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal3g1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g143kcal14.6g5g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992