Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)16g10kcal1.9g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton13g18kcal1.5g0g1.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%5.6g14kcal0.8g0.6g0.3g2.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit5.6g23kcal2.2g0.9g1.1g0.8g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g131kcal12.8g4.4g5.4g7.4g
Valittu annoskoko40g65kcal6.4g2.2g2.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal3.2g1.1g1.4g1.9g
Arvot/100g100g162kcal15.9g5.5g6.7g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188