Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa14g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 5.9g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.9g5kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 7g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Lohisäilyke3.6g3.6kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g44kcal2g4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko40g22kcal1g2g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.5g1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g55kcal2.5g5g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718