Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g8g26kcal1g0g2.4g0g
Herkkusieni säilyke 11g1.8kcal0.2g0g0g0.3g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Punaviini 2.3g1.7kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g16g54kcal2.1g10.6g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g168kcal6.6g21.4g5.4g2.8g
Valittu annoskoko40g84kcal3.3g10.7g2.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal1.7g5.4g1.4g0.7g
Arvot/100g100g208kcal8.2g26.6g6.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981