Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g13g17kcal2.1g0g1g0g
Maustekurkku5.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g2g0.3kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 7.4g22kcal0.1g0.5g2.2g0g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g96kcal5.6g1.8g7.2g0.4g
Valittu annoskoko40g48kcal2.8g0.9g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.4g0.5g1.8g0.1g
Arvot/100g100g119kcal6.9g2.2g8.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780