Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g15g56kcal1.1g7.5g2.4g0.3g
Raparperi 10g3.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g7.8g15kcal0.2g0.4g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g190kcal3.8g24g8.4g0.8g
Valittu annoskoko40g95kcal1.9g12g4.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g48kcal1g6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g236kcal4.7g29.8g10.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355