Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Perunajauho 1dl=70g1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g4.9g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Marianne crush 150g2.9g13kcal0g2.5g0.2g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)8.3g7.1kcal0g1.7g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl5.9g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Ranskalaiset pastillit2g9kcal0.1g1.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g183kcal3g21.4g9g0.4g
Valittu annoskoko40g92kcal1.5g10.7g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal0.8g5.4g2.3g0.1g
Arvot/100g100g228kcal3.7g26.6g11.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576